luni, 17 octombrie 2011

Incalzeste-te cu un vin fiert de la Casa Panciu...cu scortisoara si mar

In ultima perioada s-a schimbat foarte mult clima si in Romania. Acum e frig, peste o zi e mai caldut, iar frig...brrr...bulversare totala. Nici organismul nu mai stie cum sa reactioneze...devenim mai sensibili, racim mai des, nu mai avem acceasi stare de spirit si dispozitie. Pentru a ne pazi de raceli, guturaie si gripe ar trebui sa bem cat mai multe lichide calde.

La Zattara Bistro te incalzim cu ceaiuri de toate soiurile: de fructe, verde, negru, cu cafele si cocktailuri de cafele calde si mai nou cu VIN FIERT cu scortisoara si mar. Pe langa gustul delicios si efectul de "incalzire si voie buna" combinatia intre vin fier, scortisoara si mar este buna si pentru organism.
Putina lume stie ce proprietati miraculoase are scortisoara si cat de bine ar fi sa fie introdusa in alimentatie. Putem aminti aici doar cateva dintre ele: efect antimicrobian, antiinflamator, anticoagulat si nu in ultimul rand reduce disconfortul gastric si diareea.
Asadar, va asteptam la Zattara sa beti o cana de vin, sa va incalziti si sa va distrati avand grija de sanatatea voastra in acelasi timp.
Va asteptam...

Niciun comentariu: