joi, 20 octombrie 2011

Sa curga berea...

De fiecare data cand este un meci important cu o echipa straina tot centrul Bucurestiului este plin de suporteri. Cum zilele trecute a fost "destul" de caldut afara (avand in vedere schimbarea brusca de temperatura) terasa bistroului nostru a fost plina de suporterii lui Manchester. Nu sunt fana fotbal, insa ei chiar aratau a suporteri adevarati. Nu voi intra foarte mult in detalii despre meciul de marti sau fotbal si suporteri, deoarece in acest articol vreau sa va povestesc cu totul si cu totul altceva.
De cum au ajuns in locatie terasa s-a umplut si barul la fel. Stateau in picioare doar ca sa poata sta la bar. Erau veseli, zambitori, pusi pe glume. Si de acum...sa curga berea...Au baut halba dupa halba si parea ca nu se mai saturau. Cei drept este bine stiut ca toti strainii ce vin in vizita in Romania cauta localurile unde se serveste bere romaneasca la draft. Ciuc, este una dintre cele mai bune si mai gustoase beri (la un super pret!!!). In mai putin de 2 ore au reusit sa goleasca un butoi de 30 de litri de bere.
Mai mult decat atat am ramas impresionati de un lucru pe care in Romania il vezi destul de rar. Dupa ce au baut atatea beri a venit momentul in care li s-a facut si foame. Cum nu au dorit sa manace de la noi, deoarece voiau ceva gen fast food, ne gandeam ca va fi nevoie sa le spunem politicos ca la noi in locatie nu se consuma produse din exterior. Nu a fost nevoie, deoarece s-au ridicat singuri de la terasa, au mancat in picioare in fata bistroului, dupa care si-au continuat "cursa sa curga berea". Ne-au intrebat daca isi pot lasa berile acolo si daca ne deranjeaza cu ceva gestul lor. Au fost foarte draguti si au schimbat foarte mult peisajul din centrul Bucurestiului in acea zi de marti.
Ii mai asteptam cu mult drag si data viitoare, insa poate atunci vor pleca acasa cu o infrangere si nu cu o victorie ca acum.
Sa curga berea...

Niciun comentariu: